Schoolgids & Schoolplan

Schoolgids & Jaargids

Voor ouders is het kiezen van een school geen gemakkelijke opgave. Daarom heeft elke school een schoolgids. Zo’n gids geeft informatie over de school.
Met deze gids hopen we ouders, die op zoek zijn naar een goede school te helpen bij hun keuze. We proberen zo duidelijk mogelijk informatie te geven over ons onderwijs, maar ook over de ontwikkelingen en de plannen voor de toekomst.
Sinds dit schooljaar hebben we de schoolgids gesplitst in twee delen: een schoolgids met algemene informatie voor de komende vier jaar en een jaargids met informatie specifiek voor dat schooljaar. U kunt beide documenten hier downloaden:

schoolgids-2015-2019-versie-2017-obs-gieten

jaargids-2017-2018-obs-gieten

Schoolplan

In een schoolplan beschrijven we waar we de komende vier jaar aan gaan werken. U kunt het schoolplan hier downloaden:

Schoolplan OBS Gieten 2015-2019