Leden OR

De ouderraad bestaat in het schooljaar 2019-2020 uit de volgende personen:

Miriam Baert-Goeree (voorzitter)
Harry de Groot (penningmeester)
Jan Bernhard Marsman (Secretaris)
Cindy Hiddema
Saskia Langebeeke
Marjon Vos
Heleen de Boer
Teon Metselaar
Gineke Tienkamp

 

Gineke

Mijn naam is Gineke Tienkamp. Mijn gezin, partner Douwe van Noordenburg en onze kinderen foto-gieneke-tienkampKira (2012; Eendennest) en Victor (2015; gaat nog naar het KDV), en ik zijn per november 2016 van de stad Groningen naar Gieten verhuisd. Ik werk 24 uur per week voor de gemeenten Veendam en Pekela (samenwerkingsorganisatie De Kompanjie) als documentair informatiespecialist. Ik heb me aangemeld bij de ouderraad omdat ik meer betrokken wil zijn bij de school(activiteiten) van mijn dochter (en straks ook van mijn zoon). De OR biedt mij de mogelijkheid hier een actievere rol in te spelen.

Jan-Bernard

Mijn naam is Jan-Bernard Marsman en ik vind het een leuke uitdaging om aan de ouderraad foto ordeel te mogen nemen. Hierdoor kan ik wat meer mee krijgen van wat er op school gebeurt. Betrokkenheid is – net als bij de andere leden van de MR/OR – ook voor mij zeer belangrijk en ik zet me graag in voor de school. Zelf werk ik in het UMCG als hersenonderzoeker. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s, vind ik het leuk om onze kinderen Pepijn (Eendenest) en Benthe (PSZ) mee het bos in te nemen, en mag ik thuis graag ‘digitaal knutselen’.

Miriam

Foto Miriam Baert-GoereeMijn naam is Miriam Baert-Goeree, moeder van Jesper (groep 4), Sven (groep 1 / Eendenest) en Niels (nog niet op school).
Sinds 2014 zit ik in de OR. De reden dat ik in de OR ben gegaan is om betrokken te zijn bij school en bij te kunnen dragen aan het plezier op school van alle kinderen.

Harry

Hallo! Ik ben Harry de Groot getrouwd met Margriet en de trotse vader van Yliana en Thobian.Harry de Groot  OR Sinds eind 2015 zit ik bij de OR. Na het organiseren van het NK dammen 2009, EK dammen 2012 en WK dammen 2015 vond ik het tijd om mij meer in te zetten bij het organiseren van activiteiten voor de school van onze kinderen. Margriet is actief in de schoolbibliotheek en er was eind 2015 nog een vacature binnen de OR. Bij de OR krijg ik meer zicht op het reilen en zeilen op school en kan ik samen met een enthousiaste en betrokken groep ouders actief een steentje bijdragen. Mijn hobby’s zijn hardlopen, fietsen, zwemmen, fotograferen en dammen. Een aantal hiervan doe ik graag samen met het gezin.

Heleen

Hallo, ik ben Heleen de Boer. Ik ben getrouwd met Gerhardus en heb 3 dochters. Jolein zit in foto-heleen-de-boergroep 3, Mirthe zit in het Berenhol en Marlou in het Eendennest. Toen mij gevraagd werd of ik het leuk zou vinden in de ouderraad te gaan heb ik daar wel even over getwijfeld. Naast mijn werk als analist bij het ministerie van EZ hebben we thuis een akkerbouwbedrijf. Altijd genoeg te doen dus. Maar ik vind het belangrijk dat er activiteiten worgen georganiseerd voor de kinderen en daar zijn ouders bij nodig. Aangezien het mij leukt lijkt daar een rol in te spelen heb ik besloten per januari van dit jaar toe te treden tot de ouderraad. Ik hoop dat we met behulp van ouders en leerkrachten leuke activiteiten kunnen organiseren.

Cindy

Hierbij zal ik me even voorstellen… ik ben de moeder van Gijs uit groep 5 en Jette uit het foto-cindy-hiddemaBerenhol en getrouwd met Rienk. Naast mijn gezin werk ik op PrO Assen, een school voor praktijkonderwijs en voor het Steunpunt Passend Onderwijs in Stadskanaal.
Mijn motivatie om in de ouderraad te gaan is dat een school en ouders elkaar nodig hebben om kinderen een fantastische schooltijd te geven. Mijn ervaring is dat naast alle vakken die ze aangeboden krijgen op school, juist ook veel leren en goede herinneringen bewaren aan de activiteiten buiten het lesprogramma. Als ouder wil ik me graag voor inzetten voor de extra activiteiten en mijn steentje daaraan bijdragen!

Saskia

Graag wil ik me even voorstellen als nieuw lid van de ouderraad.foto-saskia-langebeeke
Mijn naam is Saskia Langebeeke en ben 43 jaar. Net als onze jongens heb ik vroeger ook op de OBS Gieten gezeten. Ik heb zelfs nog les gehad van Rikkert Schuiling en Jaap Bos.
Ik ben getrouwd met Jacco en we hebben 3 jongens.
Bram is 13 jaar en zit op het zernike college in Haren. Teun is 11 jaar en zit in groep 8 en Piet is 8 jaar en zit in groep 5.
Samen met Jacco hebben wij al bijna 20 jaar Tegelhuys Gieten.
Ik vind het leuk om de ouderraad te versterken.

Marjon

Mijn naam is Marjon Vos, moeder van 2 zoons en getrouwd met Ronnie. Ruben zit sinds foto-marjon-vosnovember 2016 in het eendennest. Ik ben leerkracht van groep 4 en remedial teacher op een basisschool. Door mijn werk weet ik hoe belangrijk een actieve en betrokken or is voor een school. Dat is ook de reden dat ik lid ben geworden van de or van OBS Gieten.

 Teon

Mijn naam is Teon Metselaar en ik ben vader van Dianthe (2011, foto-teon-metselaar
Eendennest) en Jelt (2014).
Ik ben sinds kort lid van de OR om wat meer betrokken te zijn bij het  reilen en zeilen op school.
In het dagelijks leven werk ik als programmeur bij een softwarebedrijf  in Ruinen, in mijn vrije tijd luister ik graag muziek of rij ik motor.

 

Login

Lost your password?