Leden OR

De ouderraad bestaat in het schooljaar 2020-2021 uit de volgende personen:

Cindy Hiddema (voorzitter)
Ronny Vos (penningmeester
Jan-Bernard Marsman (secretaris)
Teon Metselaar
Marlies Nanninga
Aad van ’t Oever
Gineke Tienkamp
Harry de Groot
Sjaak Haans
Ypke Dijkstra

 

Gineke

Mijn naam is Gineke Tienkamp. Mijn gezin, partner Douwe van Noordenburg en onze kinderen Kira en Victor, en ik zijn per november 2016 van de stad Groningen naar Gieten verhuisd. Ik werk 24 uur per week voor de gemeenten Veendam en Pekela (samenwerkingsorganisatie De Kompanjie) als documentair informatiespecialist. Ik heb me aangemeld bij de ouderraad omdat ik meer betrokken wil zijn bij de school(activiteiten) van mijn dochter en zoon. De OR biedt mij de mogelijkheid hier een actievere rol in te spelen.

Jan-Bernard

Mijn naam is Jan-Bernard Marsman en ik vind het een leuke uitdaging om aan de ouderraad deel te mogen nemen. Hierdoor kan ik wat meer mee krijgen van wat er op school gebeurt. Betrokkenheid is – net als bij de andere leden van de MR/OR – ook voor mij zeer belangrijk en ik zet me graag in voor de school. Zelf werk ik in het UMCG als hersenonderzoeker. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s, vind ik het leuk om onze kinderen Pepijn en Benthe mee het bos in te nemen, en mag ik thuis graag ‘digitaal knutselen’.

Harry

Hallo! Ik ben Harry de Groot getrouwd met Margriet en de trotse vader van Yliana en Thobian. Sinds eind 2015 zit ik bij de OR. Na het organiseren van het NK dammen 2009, EK dammen 2012 en WK dammen 2015 vond ik het tijd om mij meer in te zetten bij het organiseren van activiteiten voor de school van onze kinderen. Margriet is actief in de schoolbibliotheek en er was eind 2015 nog een vacature binnen de OR. Bij de OR krijg ik meer zicht op het reilen en zeilen op school en kan ik samen met een enthousiaste en betrokken groep ouders actief een steentje bijdragen. Mijn hobby’s zijn hardlopen, fietsen, zwemmen, fotograferen en dammen. Een aantal hiervan doe ik graag samen met het gezin.

Marlies

Even voorstellen – Ik ben Marlies Nanninga, moeder van Thijs Anne en Brecht en getrouwd met Anne Wiert. Al van jongs af aan vind ik het leuk om dingen te organiseren. Dit doe ik in mijn werk als uitgever bij Noordhoff en zeker ook bij het organiseren van activiteiten voor de OR. Daarnaast zit ik in het kernteam van de Speelweek Gieten. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier kunnen terug kijken op hun basisschool tijd. Via extra activiteiten die de OR organiseert kan ik hier een bijdrage aan leveren.

Cindy

Hierbij zal ik me even voorstellen… ik ben de moeder van Gijs en Jette en getrouwd met Rienk. Naast mijn gezin werk ik op PrO Assen, een school voor praktijkonderwijs en voor het Steunpunt Passend Onderwijs in Stadskanaal.
Mijn motivatie om in de ouderraad te gaan is dat een school en ouders elkaar nodig hebben om kinderen een fantastische schooltijd te geven. Mijn ervaring is dat naast alle vakken die ze aangeboden krijgen op school, juist ook veel leren en goede herinneringen bewaren aan de activiteiten buiten het lesprogramma. Als ouder wil ik me graag voor inzetten voor de extra activiteiten en mijn steentje daaraan bijdragen!

Teon

Mijn naam is Teon Metselaar en ik ben vader van Dianthe en Jelt.
Ik ben sinds kort lid van de OR om wat meer betrokken te zijn bij het  reilen en zeilen op school.
In het dagelijks leven werk ik als programmeur bij een softwarebedrijf  in Ruinen, in mijn vrije tijd luister ik graag muziek of rij ik motor.

 Ronnie

Mijn naam is Ronnie Vos en ik ben de vader van Ruben en Jelte.  In het dagelijks leven werk ik als Logistiek Engineer bij AVEBE in Veendam. Ik vind het belangrijk dat ook ouders betrokken zijn bij de school van hun kind(eren). Daarom heb ik al aan diverse activiteiten op school meegeholpen en wil ik dat nu doen door middel van een actieve bijdrage aan de ouderraad. Ik heb hierin het stokje overgenomen van mijn vrouw Marjon.

Login

Lost your password?