We hebben het gehaald!!!

Vrijdag was het “Stoer Parcours”.

Wat deden de kinderen hun best! Iedereen die meedeed, haalde de finish. Een kleuter soms aan de hand van een leerling uit 6, 7 of 8. Maar samen gingen ze er voor! Sommige kinderen hadden de smaak goed te pakken een ging nog een keer of wat rond. Lekker door het zand of de modder, via een luchtkussen of de bodem van het zwembad. Hoe mooi was dat.

Dankzij hun inzet en hun sponsoren hebben ze met elkaar € 6500,30 verdiend!!! Een dat is genoeg. Het speeltoestel is besteld en komt hopelijk zo snel mogelijk!

Het evenement was goed voorbereid door een aantal leerkrachten en ouderraadsleden. Vandaag hielpen spontaan een aantal ouders mee langs het parcours. Fijn ook dat er weer zo veel publiek was.

Naast de bijdrage van de gemeente voor het toestel had ook de ouderraad een bijdrage geleverd en daarmee was het bedrag dat de kinderen hadden verdiend voldoende om het af te maken.

Voor de organisatie van het evenement ontvingen we ook nog een subsidie via de gemeente van de provincie vanuit de subsidieregeling”Frisse start Aa en Hunze” . Verder waren we blij dat we (gratis) gebruik konder maken van het zwembad. Dat gaf extra cachet aan het “Stoer Parcours”