Run van Gieten

Run van Gieten – 14e Editie!

Op zaterdag 14 mei wordt de veertiende editie gehouden van de Run van Gieten. We zouden het heel leuk vinden als er veel kinderen van de obs Gieten aan de start verschijnen. Lees onderstaande informatie van de organisatie door en geef je snel op!


Scholenkampioenschap gemeente Aa en Hunze

Elk jaar doen vele honderden leerlingen van de basisscholen uit de gemeente mee. Afhankelijk van de leeftijd lopen ze 500, 1000, 1600 of 2400 meter. We hopen over een aantal maanden ook leerlingen van de Bonnerschool te begroeten!

Als uw school is vertegenwoordigd met (minimaal) een leerling uit de groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8 (dus zes kinderen uit zes verschillende groepen), dan is het mogelijk om de beker voor de kampioen van de gemeente Aa en Hunze in de wacht te slepen. De tijden van de zes kinderen worden bij elkaar opgeteld.

Kinderen, die voor 1 mei worden aangemeld via de website van de Run van Gieten, lopen met een startnummer met hun voornaam.

Op zaterdag 14 mei kunnen kinderen zich alsnog aanmelden in het pand van Tinten aan de Brink in Gieten. Maar dan lopen ze met een startnummer zonder voornaam.

Deelname is gratis en na afloop krijgen alle kinderen een medaille en een flesje drinken. De snelste jongens en meisjes gaan met een beker naar huis.

Kijk voor meer informatie op www.runvangieten.nl

Login

Lost your password?