Nieuws uit groep 4B

Hebben jullie het al gehoord en gezien? Na de herfstvakantie zijn we gestart met schrijven met een vulpen. Dit doen we in ons schrijfschrift en wie het durft mag het ook tijdens een dictee doen.

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan het thema afval. We hebben een ontdekpad gedaan en ook tijdens de lessen van Faqta hadden we het over dit onderwerp.

Vanaf deze week gaat het “dit ben ik” koffertje met kinderen mee naar huis. De koffer gaan ze vullen met spullen waar ze iets over willen vertellen. Dit doen ze een paar dagen later voor de groep.
In de koffer zit een brief met wat de bedoeling is.

Woensdag 17 november is er een fietscontrole op school.

We zijn gestart met het leren van de tafels. De tafel van 2,10 en 5 komen als eerste aan bod.
In de week van 22 november mogen de kinderen de tafel bij de leerkracht komen opzeggen. Deze tafel hebben ze thuis en op school goed geoefend.