Kerstviering 2022🎅

Kerstcircuit

Dinsdag 20 december hebben we op school een kerstcircuit, waarbij de kinderen van groep 1 tm 8 verschillende activiteiten door de hele school doen.

Kerstdiner
Op donderdag 22 december ’22 vieren wij het kerstfeest. We hebben eerst tot 14.00uur les en om 17.00uur worden de leerlingen weer op school verwacht. De kinderen gaan op de afgesproken plaats bij hun leerkracht op de tribune staan om kerstliedjes te zingen. We beginnen om ongeveer 17.15 met het kerstdiner. U kunt uw kind(eren) om ongeveer 18.30 uur komen halen. 

Wat betreft de maaltijd hebben we net als voorgaande jaren uw medewerking nodig. In verband hiermee vragen wij u of u een onderdeel van het kerstbuffet wilt verzorgen.
De kinderen stellen samen met de leerkracht het kerstmenu samen. Deze lijst komt op Social Schools te staan. Hierop kunt u zien wat u moet maken. Maakt u alstublieft de hoeveelheid die op het overzicht staat. Wilt u ruilen? Dan kunt u dit onderling regelen.

De gerechten graag donderdag 22 december vanaf 16.45 uur in de klas brengen. Denk ook aan eventuele warmhouders en opscheplepels, graag alles voorzien van naam. De school zorgt voor drinken.
Wilt u donderdag 22 december ’s morgens uw kind een plastic tas voorzien van naam met daarin een bord, beker, kom en bestek meegeven.

Foute kersttruien-dag
Op vrijdag 23 december houden wij een ‘foute kersttruien-dag’. Op deze dag mogen de kinderen, meesters en juffen in een foute kersttrui op school komen.
Om 14.00uur zijn de kinderen vrij en begint de kerstvakantie.

Alvast bedankt voor uw medewerking, wij hopen op een gezellig kerstfeest!

Login

Lost your password?