Uitslag verloting Gieterzon.

Het was even spannend … ’s ochtends viel er veel regen, maar gelukkig was het op tijd droog en kon er worden opgebouwd.

Om 17.00 uur konden we volgens planning van start. Eerst was er de uitslag van de taartenwedstrijd. De taarten zagen er prachtig uit. De deskundige jury had dan ook moeite om te bepalen wie er een prijs verdiende.

Daarna beet Linda van Asselt (dansschool Out of Control) het spits af met enkele leerlingen van school. Wat volgde was een gevarieerd programma van optredens van de groepen, afgewisseld met dans.

De catering was goed geregeld.

Om 18.00 uur was er de trekking van de loten. In de bijlage vind u de lotnummers waarop er een prijs is gevallen. Met dank aan de sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen. De opbrengst van de verloting gaat zoals gemeld naar de “Speelweek Gieten”

De boekenmarkt leverde ook een mooi bedrag op waar we boeken voor gaan kopen voor onze bibliotheek.

Wat hebben we een hulp gehad!

Dank aan al die ouders, (oud)leerkrachten, oudleerlingen en andere vrijwillgers die het mogelijk hebben gemaakt dat de Gieterzon een groot feest was! Een feest waar we met plezier op terug te kijken.Minder weergeven