De schooldichter maakt zin!

We zijn ongelooflijk blij u mee te delen dat uw kind de komende tijd iets unieks zal maken en leren, want De Schooldichter Remda Spoelstra komt langs op OBS Gieten! De Schooldichter maakt zin én laat uw kind ook zélf zinnen maken! En nee, deze zinnen zullen niet verdwijnen in een schoolschrift met gevouwen hoekjes aan de rand, maar worden gebundeld in een eigen dichtbundel!

De Schooldichter komt inspireren met een les over poëzie en verschillende dichtvormen (waaronder rap en haiku) en vooral veel leuke en fantasierijke handvatten voor het schrijven van een gedicht. Kinderen maken zo hun eigen woorden tot zinnen en met die zinnen een eigen gedicht!
De groepen 1, 2 en 3 maken met de schooldichter Remda Spoelstra een groepsgedicht, waar ieder kind zijn bijdrage aan zal leveren.

Met behulp van een echte uitgeverij komt zo een prachtig resultaat tot stand: een eigen dichtbundel die door de kinderen zelf is ontworpen, samengesteld en vormgegeven. Want met De Schooldichter komt creativiteit in al zijn facetten tot leven!

U zult begrijpen dat uw kind daarna vol enthousiasme zijn/haar verkooptrucs van stal haalt om aan iedereen die eigen bundel te verkopen, want op het resultaat zullen de kinderen meer dan trots zijn.

www.deschooldichter.nl