Borre komt logeren bij de kleuters!

Ik zal mij even voorstellen! Ik ben Borre.
Jullie kunnen mij kennen van de boekjes.
En ik mag nu wat heel leuks doen! Ik mag namelijk bij jullie logeren.
Twee keer in de week ga ik met één van de kinderen mee naar huis. De ene keer zal dat op maandag zijn tot donderdag en de andere keer op vrijdag tot maandag. In mijn koffertje neem ik 3 boekjes mee die we samen kunnen lezen. Misschien gaan jullie nog andere leuke dingen doen en mag ik wel mee! Bijvoorbeeld logeren bij opa en oma, naar zwemles of boodschappen doen. Naast de boekjes zit er ook een schriftje in mijn koffertje. Hier kunnen jullie een kort verhaaltje in schrijven over wat we samen hebben beleefd of waar we samen het boekje hebben gelezen. Op de andere pagina mag een foto of tekening van onze belevenissen.

Tot snel! Borre

(Zouden jullie een extra foto willen meegeven of sturen, zodat we die in de klas kunnen ophangen. Dit mag dezelfde zijn als in het schriftje.)

*De dagen: *
Maandagmiddag mee naar huis, donderdagochtend weer mee terug naar school.
Vrijdagmiddag mee naar huis, maandagochtend weer mee terug naar school.