14 mei Run van Gieten

Tijdens de gymlessen wordt al druk getraind voor de run van Gieten.
Zoals jullie hebben kunnen zien kunnen de kinderen op 22 april ook nog meedoen aan een extra training georganiseerd door de loopgroep.

Als u uw kind op wilt geven voor de run van Gieten moet u dat zelf doen via www.runvangieten.nl. Als u dat voor 1 mei doet, dan krijgt uw kind een startnummer met eigen naam. Op 14 mei ter plekke inschrijven kan ook nog.
Groep 1 en 2: 500 meter.
Groep 3 en 4: 1000 meter.
Groep 5 en 6: 1600 meter.
Groep 7 en 8: 2400 meter.

Wij zouden het leuk vinden om met zo veel mogelijk kinderen van obs Gieten mee te doen. Dus geef je op, dan kunnen we elkaar aanmoedigen en maken we er een gezellig hardloopfestijn van!

Uiteraard kunnen ouders zich ook inschrijven voor de wat langere afstanden en jongere broertjes of zusjes die nog niet op school zitten kunnen meedoen aan de 250 m.