Spannende finale van de voorleeswedstrijd!

In een volgepakt speellokaal hebben kinderen van groep 6, 7 en 8 genoten van spannende verhalen voorgelezen door de beste voorlezers uit groep 7 en 8. Marlinde, Jasmijn, Amy, Eva, Lisa en Joost waren al voorleeskampioen van hun eigen klas en gingen nu de strijd aan voor de titel “Voorleeskampioen obs Gieten 2017″.

De jury bestond dit jaar uit muziekleraar Pieter de Jong, ouddirecteur Jaap Bos en onze nieuwe burgemeester Piet van Dijk. Zij hadden de moeilijke taak te bepalen wie dit jaar onze school mag vertegenwoordigen bij de voorleeswedstrijd van de gemeente Aa en Hunze. En ze hadden het zeker moeilijk! Er werd op hoog niveau voorgelezen! Bij de spannende verhalen was het doodstil in de volle zaal en bij de grappige verhalen werd op de juiste momenten gelachen. Dat zegt genoeg! Tachtig kritische luisteraars weten te boeien is supergoed, dan ben je al een echte kampioen! Toch kon er maar één winnaar gekozen worden. Na een beraad van een kwartier,  waarin het ongeduldige publiek door Thom en Yannick met een gezondheidsquiz geamuseerd werd, was de jury tot een unanieme conclusie gekomen. Eva Grigo mag zich een jaar lang voorleeskampioen van obs Gieten noemen. Gefeliciteerd Eva en succes bij de volgende ronde!

foto-1 foto-2 foto-3 foto-4 foto-burg