Sinterklaasfeest

Sint had ons gevraagd om bij ons te mogen slapen. Hij zag op tegen al die ouders langs de weg i.v.m. de kans op besmetting met het coronavirus.

De Pieten waren hem kwijt, hebben overal gezocht, maar niet gevonden. Lilian van O&Ki kwam ze tegen en heeft ze naar school gebracht. Op het plein hebben we met z’n allen gezongen en gedanst, maar Sint werd niet wakker. Alle kinderen zijn heel stilletjes langs z’n slaapkamer gelopen. Daarna hebben de pieten hem toch maar gewekt. Alle kleutergroepen en de groepen 3 en 4 zijn bij hem op bezoek geweest (we hadden het speellokaal omgebouwd tot hotelkamer voor de Sint). De groepen 5 t/m 8 hadden prachtige surprises en gedichten gemaakt. In deze vorm was het een prachtig oplossing in coronatijd.

(Met dank aan Peter Boter voor de foto.)