Sinterklaasfeest

Woensdag 5 december is het dan weer zover en vieren wij bij ons op school het Sinterklaasfeest.

Alle kinderen worden opgevangen op het plein door hun juf/meester. Na aankomst van Sint en zijn pieten op het plein gaan de kinderen op de tribune zitten. De ouders kunnen daar dan achter aansluiten. Fruit en drinken hoeft niet worden meegenomen. Ook verzoeken wij de ouders niet mee te gaan in de school.

Sinterklaas arriveert om 8.25 uur bij de ingang aan de Spoorstraat en gaat dan, samen met de Pieten, naar de kleutergroepen.

Eerst gaat Sinterklaas naar de Apenkooi, daarna naar de Molshoop en tot slot naar de Kikkersloot. Tegen 10.15 uur neemt Sinterklaas afscheid van de kleuters.
Om 10.45 uur gaat Sinterklaas naar groep 3. Om 11.15 uur krijgt groep 4 een bezoekje van Sint en zijn Pieten. Om 12.00 nemen Sint en zijn Pieten afscheid van onze school.

De leerlingen van de andere groepen vieren het Sinterklaasfeest in hun eigen klas.

Wilt U uw kind dinsdag 4 december een plastic tas, voorzien van naam, meegeven?

Wij wensen iedereen alvast een prettige Sint-Nicolaasviering toe.

Vriendelijke groeten,

het team.