Run van Gieten en Scholenkampioenschap op 11 mei a.s.

Op zaterdag 11 mei wordt de dertiende editie van het scholenkampioenschap hardlopen van de gemeente Aa en Hunze gehouden. Het sportfestijn is een onderdeel van de Run van Gieten, die in de afgelopen jaren telkens zo’n 1000 deelnemers op de been heeft gebracht.

Elk jaar doen zo’n 500 leerlingen van de basisscholen uit de gemeente Aa en Hunze mee. We hopen in mei ook een aantal leerlingen van uw school te begroeten. Deelname is wederom gratis. Alle kinderen krijgen na afloop een medaille en een flesje drinken.

Als uw school is vertegenwoordigd met (minimaal) een leerling uit de groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8 (dus zes kinderen uit zes verschillende groepen), dan is het mogelijk om de beker voor de kampioen van de gemeente Aa en Hunze in de wacht te slepen. De tijden van de zes kinderen worden bij elkaar opgeteld. Titelverdediger is OBS Gieten. Kinderen die voor 1 mei zijn aangemeld, lopen met een startnummer met hun voornaam. Op zaterdag 11 mei kunnen kinderen zich alsnog aanmelden in het kantoor van Tinten op de brink in Gieten, maar dan doen ze mee met een startnummer zonder voornaam.

Leerlingen kunnen zich zelf (laten) aanmelden via de website www.runvangieten.nl

Graag tot ziens op zaterdagmiddag 11 mei in Gieten!

Kijk voor meer informatie op www.runvangieten.nl

rvglogo3