Obs Gieten in de finale van gezond scoren!

Elk schooljaar organiseert FC Groningen het project Gezond Scoren. Groep 8 doet mee met dit project. 

Het project duurt zes weken en behandelt verschillende gezondheidsthema’s. Zo is er een les over ontbijten, slapen, bewegen en gezond eten. De lessen starten met een filmpje waarin spelers van FC Groningen de hoofdrol spelen en het goede voorbeeld geven. We leren bijvoorbeeld dat er ongeveer achttien suikerklontjes in een flesje AA drink zitten! En in een pakje vruchtensap ook nog vier à vijf klontjes! Ook leren we dat slapen goed is voor je lichaam en je brein. Dus, gewoon water mee naar school en vroeg naar bed! 

Met een filmpje waarin we laten zien hoeveel wij op school bewegen, hebben we ons opgegeven voor de finale. Misschien heeft u het filmpje gezien op de inloopavond? We vonden het zelf een heel leuk filmpje en hoopten natuurlijk op een finaleplaats. Deze week kregen we te horen dat dat gelukt is! We zitten in de finale!

De finale wordt woensdagmiddag 27 november gespeeld met drie scholen waaronder obs Gieten. Er zijn prachtige prijzen te winnen. De derde prijs is een geldbedrag. De tweede prijs een prachtige pannakooi van FC Groningen. De eerste prijs is een Schoolplein 14 van de Johan Cruyff-foundation. Wij gaan natuurlijk voor die eerste prijs! 

Login

Lost your password?