Leesvirus project

De afgelopen 8 weken is groep 6 aan de slag geweest met het leesvirus project. Tijdens het project zijn de kinderen besmet met het leesvirus. We mochten hierbij een aantal boeken lezen en daar onze mening over geven. Daarnaast waren er wekelijks opdrachten of vragen die we moesten beantwoorden om punten te kunnen behalen. Zodat we het beste zouden worden van alle scholen die mee strijden. Als afsluiting zijn we op 6 april naar een interactieve theatervoorstelling geweest. Daarbij werd het leukste boek bekend gemaakt ‘De zee kwam door de brievenbus’ van Selma Noort. En natuurlijk werd de winnaar bekend gemaakt van het leesvirusproject. We hebben daarbij een mooie derde plaats behaald! Om trots op te zijn.

creatieve-opdracht
Creatieve opdracht
muurkrant-met-leuk-stukje-van-de-school
Muurkrant met leuke stukjes over onze school.
mooie-derde-plaats
Mooie derde plaats!