Kerstdiner 2019

Op donderdag 19 december vieren wij het kerstfeest. We hebben eerst tot 14.00 uur les en om 17.00 uur worden de leerlingen weer op school verwacht. De kinderen gaan op de afgesproken plaats bij hun leerkracht op de tribune staan om kerstliedjes te zingen. We beginnen om ongeveer 17.15 met het kerstdiner. U kunt uw kind(eren) om ongeveer 18.30 uur komen halen.

Wat betreft de maaltijd hebben we net als voorgaande jaren uw medewerking nodig. In verband hiermee vragen wij u of u een onderdeel van het kerstbuffet wilt verzorgen. Op de deur van het klaslokaal van uw kind(eren) hangt vanaf woensdag 11 december een kerstboom met gekleurde kerstballen, met daarop een cijfer.  De kinderen mogen hier een kerstbal met nummer van kiezen. Het cijfer is gekoppeld aan een gerecht dat door de kinderen is gekozen. Deze staat niet op de kerstbal, maar op een lijst bij de leerkracht. Het gerecht wat de leerkracht op de lijst heeft staan, wordt gemaakt.  Maakt u alstublieft de hoeveelheid die op het briefje staat.  

De gerechten graag donderdag 19 december vanaf 16.50 uur in de klas brengen. Denkt u ook aan eventuele warmhouders en opscheplepels, graag alles voorzien van naam. De school zorgt voor drinken. 

Wilt u donderdag 19 december ’s morgens uw kind een plastic tas voorzien van naam met daarin een bord, beker, kom en bestek meegeven. 

Alvast bedankt voor uw medewerking, wij hopen op een gezellig kerstfeest! 

Login

Lost your password?