Jeugdboekenschrijver Manon Sikkel in Bibliotheek Gieten

Een taalsterke toekomst voor je kind

Donderdagavond 7 november komt Manon Sikkel naar Bibliotheek Gieten. Ze vertelt over het belang van lezen en het voorlezen aan je kind. Het belooft een interessante avond te worden voor ouders, grootouders, verzorgers en docenten.

Manon Sikkel schreef veel populaire en bekroonde kinderboeken, bijvoorbeeld over Izzy Love en Elvis Watt. Manon Sikkel is twee jaar lang Kinderboekenambassadeur van Nederland en zet zich in voor meer leesplezier onder kinderen en jongeren.

Op 7 en 8 november ontmoet Manon Sikkel de leerlingen van groep 5/ 6 van een aantal basisscholen in Aa en Hunze, waaronder ook de obs Gieten. In het Cultuurmenu-programma van de school is opgenomen dat iedere twee jaar een schrijver de school bezoekt. Het cultuurmenu is een samenwerking tussen ICO, K&C en bibliotheek.

Kinderboekhandel Rapunsel is deze avond ook aanwezig, zodat je een boek kunt kopen en laten signeren.

Donderdag 7 november om 19.30 uur in Bibliotheek Gieten.

De entree is € 2,50 (inclusief koffie/thee)

Meer informatie lees je op www.bibliotheekgieten.nl

Meld je nu aan!