Geef je op voor de Schoolzwemwedstrijd 2018!

Dit jaar wordt voor de tweeëntwintigste keer de schoolzwemwedstrijd voor alle basisscholen uit de gemeente Aa en Hunze gehouden. De wedstrijd wordt evenals voorgaande jaren georganiseerd door de zwemvereniging ZZG De Boskikkers: de natste club van Aa en Hunze.

Dit jaar wordt de schoolzwemwedstrijd gehouden op woensdag 16 mei in het openluchtzwembad ‘Zwanemeer’ in Gieten (aanvang 13.30 uur, bad open om 13.00 uur)

Als je een A of B zwemdiploma hebt, dan kun je meedoen. Er wordt een 25 meter schoolslag gezwommen. De jongens en de meisjes zwemmen afzonderlijk per groep tegen elkaar. We tellen je gezwommen tijden op. De snelste drie jongens en meisjes per groep krijgen een medaille. Aan het eind is er een Swim-off met als inzet een grote wisselbeker. Voor iedere deelnemer is er na afloop een herinnering. Kortom reden genoeg om je op te geven!!!!!

Je kunt je tot woensdag 25 april a.s. opgeven bij je meester of juf.

In alle groepen hangt een opgavebriefje op de deur.

boskikkers