Een Oscar gewonnen!

Groep 7 en groep 8 hebben meegedaan met het project “Moviemakers”. Vandaag kregen Marlinde, Eline en Lianne uit groep 8 te horen dat ze een prijs hebben gewonnen met hun filmpje. Ze kregen een Oscar voor de film met het beste special effect! Hier leest u hun eigen verslag.

Een paar weken terug hadden we het project van Moviemakers. We kregen eerst uitleg over wat Moviemakers is, hoe je moet filmen en hoe je een statief gebruikt. Daarna kregen we filmopdrachten. Vervolgens moesten we in groepjes bedenken waar onze film over ging. Toen moest je het uitwerken op papier en daarna moest je gaan filmen. Als je de film af had moest je gaan monteren en dus ook geluid erbij toevoegen (als je dat wilde). Toen de film helemaal af was stuurde de juf de filmpjes door en moesten we wachten op de uitslag.

 

Vandaag kwamen er mensen van Moviemakers binnen met een camera en de Oscar. Dat was al een echte verrassing voor de hele klas! Er deden 65 groepen en er waren maar 6 winnaars! De hele klas riep door elkaar heen en veel kinderen dachten dat de Oscar voor ons groepje was. Er werd bekendgemaakt dat de Oscar voor de categorie effect was. Toen bleek dus dat wij inderdaad hadden gewonnen! We werden toen gefilmd voor een interview. We zijn superblij met de prachtige Oscar die we gewonnen hebben! Moviemakers was een leuk project.

 

Lianne, Marlinde & Eline

09-05-2019

Login

Lost your password?