30 juni Circus Salto!!

Voor het afscheid van juf Gre en Juf Martje was er een heus circus geregeld.

Nadat de leerkrachten een breafing met de directeur van het circus hadden gehad, mochten de kinderen naar de circustent. Hier kregen ze te horen wat er van hen werd verwacht en wat ze rond de middag gingen doen.

Daarna werden ze verrast door spetterende optredens en mochten er enkele kinderen hun talenten laten zien.

Juf Sanne en meester Jannes lieten hun danskunsten zien.

In de pauze werd er getrakteerd door juf Gre en juf Martje op een lekker ijsje.

Nu ze hadden gezien wat ze gingen doen, werd er in de groepen druk geoefend voor de voorstelling.

De Molshoop en Kikkersloot veranderden in olifanten, apen, leeuwen en tijgers en de apenkooi in dressuurpaarden met dompteurs.

Groep 3a en 3b veranderden in Chineesjes met draaiende bordjes op een stok. Mooie kunsten met draaiende linten en diabola’s

Groep 4 en 5 gingen koorddansen en juf Gre liet ook haar kunsten zien.

Groep 6 en 7 gingen een menselijk pyramide bouwen. Dat was best spannend.

En groep 8a en 8b waren de miniclowns met diverse acts. Waaronder spiegelen en ze gooiden met onzichtbare ballen. Deze werden opgevangen in een papieren zak.

In de middag mocht iedereen zijn kunsten laten zien aan de andere kinderen in de circustent.

Al met al was het een schitterende dag en gingen de kinderen moe, maar voldaan, weer naar huis.

Ook juf Gre en juf Martje kunnen terugkijken op een geweldige dag en nagenieten van alle foto’s en filmpjes die er zijn gemaakt.

JUF GRE EN JUF MARTJE BEDANKT!!